Esquí

Bon Repòs Hotel gaudeix d’una ubicació immillorable per a la pràctica d’esquí. Amb el fred la Cerdanya es igual a neu i esports d’hivern. En un radi màxim de 30km des del nostre hotel es pot disfrutar de més de 500km esquiables a les diferents pistes d’esquí nòrdiques i alpines situades entre Catalunya, França i Andorra.

Existeixen nombroses estacions d’esquí envoltant la Cerdanya que destaquen per la seva orientació o tipus de neu, per les llargues pistes, per les competicions oficials d’esports d’hivern que s’hi realitzen o per les pistes per acondicionades per a practicar exclusivament la modalitat d’esquí de fons, entre d’altres.

Destaquen, per les seves característiques, serveis i proximitat, l’estació de La Molina (20’), Masella (20’), Vallnord (35’), Porté (35’) o Les Angles (45’).

Si vens a passar uns dies a l’Hotel Bon Repòs, planifica les teves activitats a la Cerdanya amb Intercerdanya (www.intercerdanya.com). Des d’aquí podreu organitzar diferents tipus d’activitats com classes d’esquí, passejades amb raquetes de neu, construcció d’iglús, colònies escolars, sortides en BTT… amb un equip format per professionals titulats en les diferents modalitats d’esports d’hivern, esquí, snowboard… on, a més, hi trobareu tot el material i suport necessaris per a la realització de qualsevol de les seves activitats, des de lloguer d’esquís d’alta gamma i lloguer de temporada de material fins a la venta de forfaits a les millors pistes de la Cerdanya, venda de complements i informació de l’estat de les pistes.

Altres activitats