Situació

On estem

L’Hotel Bon Repòs està situat a Bellver, a la Comarca de la Baixa Cerdanya, on els amants del senderisme i l’esport poden disfrutar dels entorns naturals de la vall, i des d’on es poden recorrer numbroses rutes com “El camí de Sant Jaume”, “El Camí dels Bons Homes” i “El Cavall dels Vents”.

A l’hivern l’hotel disfruta d’una molt bona situació ja que el rodejen diferents estacions d’esquí nòrdiques i alpines, tant de la comarca com de França. Destaquem les més properes i familiars com Aransa, Guils o Lles, on podreu disfrutar de l’esquí nòrdic, circuits de raquetes i pistes de trineus per a totes les edats. Per a l’esquí alpí trobem la Masella i la Molina a uns 20 minuts amb cotxe, i a la Cerdanya Francesa, Font-romeu, a uns 30 minuts.

El poble, a mitg camí de Puigcerdà i la Seu d’Urgell, i fundat el 1225, destaca l’església de Santa Maria de Talló, també coneguda com “La Catedral de la Cerdanya”. El barri antic conserva les muralles i les cases de pedra, els camins de ronda i les places amb vistes panoràmiques que han captivat numerosos artistas, entre ells Gustavo Adolfo Bécquer.

Bellver disposa de tots els serveis necessaris, a més d’oferta d’òci tant de dia com de nit; un poble per visitar, perdre’s i gaudir totes les estacions de l’any.

Localització

Informació i Reserves

Per a més informació i reserves pots contactar amb nosaltres trucant-nos per telèfon, enviant-nos un email o mitjançant el formulari de contacte. Qualsevol dubte o consulta ens la pots fer arribar i en el menor temps pòssible ens posarem en contacte amb tu.